Aktuálne ponuky práce

Montážny pracovník - Lozorno

Hľadáme Montážneho pracovníka pre našu výrobnú spoločnosť v Lozorne. Táto pozícia je ideálna pre kandidátov, ktorí majú skúsenosti ako operátor výroby a hľadajú nové príležitosti na rozvoj svojich zručností a kariéry. Ako montážny pracovník budete zodpovední za montáž a inštaláciu komponentov v súlade s postupmi a špecifikáciami. Očakávame, že budete schopní pracovať samostatne, ako aj v tíme, a že budete mať silné technické a manuálne zručnosti. Ak máte skúsenosti s montážou a hľadáte stabilnú prácu v dynamickom prostredí, tešíme sa na vašu žiadosť.

Náplň práce

Montážny pracovník - Lozorno

Hľadáme skúseného a spoľahlivého montážneho pracovníka pre našu výrobnú spoločnosť v Lozorne. Táto pozícia je ideálna pre kandidáta, ktorý má skúsenosti s výrobnými operáciami a je schopný pracovať v rýchlo sa meniacom prostredí.

- Skúsenosti s montážnymi operáciami v priemyselnej výrobe.
- Schopnosť pracovať samostatne aj ako súčasť tímu.
- Detailne orientovaný s vysokou úrovňou presnosti.
- Schopnosť rýchlo sa učiť a prispôsobiť sa novým technológiám a postupom.
- Skúsenosti s prácou ako operátor výroby sú veľkou výhodou.

Ponúkame konkurencieschopné platové podmienky, príjemné pracovné prostredie a možnosť profesionálneho rastu a rozvoja. Ak máte záujem o túto pozíciu a spĺňate uvedené požiadavky, tešíme sa na vašu žiadosť.

Požadujeme

Hľadáme montážneho pracovníka pre našu výrobnú spoločnosť v Lozorne. Táto pozícia je ideálna pre kandidátov, ktorí majú skúsenosti ako operátor výroby a hľadajú nové príležitosti na rozvoj svojich zručností a kariéry.

Ako montážny pracovník budete zodpovední za montáž a inštaláciu komponentov podľa technických výkresov a špecifikácií. Budete tiež zodpovední za kontrolu kvality a za to, aby všetky výrobky spĺňali naše vysoké štandardy.

- Skúsenosti ako operátor výroby
- Schopnosť čítať a interpretovať technické výkresy
- Detailne orientovaný s vysokou úrovňou presnosti
- Schopnosť pracovať samostatne aj ako súčasť tímu
- Silné organizačné a multitaskingové schopnosti

Ponúkame konkurenceschopné platové podmienky, príjemné pracovné prostredie a možnosti na profesionálny rast a rozvoj. Ak máte záujem o túto pozíciu, pošlite nám svoj životopis a motivačný list. Tešíme sa na vašu prihlášku!

Základné vzdelanie, Stredoškolské bez maturity, Stredoškolské s maturitou, Vysokoškolské I. stupňa

Ponúkame

Naše  firmené   benefity  sú  rozdelené  do  3 kategórii - Bronze, Silver a Golde  a  nájdete  medzi nimi tieto:

  • Týždenná záloha do výšky 50,-€/počas prvých 2 mesiacov trvania PZ/ - prvá záloha je možná po odpracovaní 5 pracovných dní
  • Poskytnutie ubytovania za zvýhodnenú cenu
  • Sociálne a právne poradenstvo v oblasti exekúcií a súdnych sporov
  • Darček pri životnom jubileu – narodeninách /okrúhle napr. 30, 40, 50 rokov/ - poukážka v hodnote 10,- €
  • Bonus za odporučenie zamestnanca „Priveď kamaráta a získaš odmenu 100,-€“ 
  • Lístok/vstupenka zdarma na spoločenské a kultúrne akcie /kino, športové zápasy/ 1x za 12 mesiacov v súhrnnej hodnote 15,-€
  • Bezúročná pôžička do výšky 1 000,-€
  • Vecné darčeky pre deti zamestnancov (MDD, Mikuláš)
  • Darček pri životnom jubileu – narodeninách /okrúhle napr. 30, 40, 50 rokov/ - poukážka v hodnote 10,-€
  • Koncoročné firemné darčeky

DOPRAVA ZABEZPEČENÁ: Bílkove Humence, Borský Mikuláš, Borský Sv. Jur, Bratislava, Brodské, Čácov, Čáry, Dojč, Gajary, Gbely, Holíč, Jabloňové, Jakubov, Kostolište, Kuchyňa, Kuklov, Kúty, Lakšárska Nová Ves, Lozorno, Malacky, Malé Leváre, Moravský Sv. Ján, Pernek, Petrova Ves, Plavecké Podhradie, Plavecký Štvrtok, Radimov, Rohožník, Sekule, Senica, Skalica, Sološnica, Studienka, Stupava, Suchohrad, Šaštín Stráže, Unín, Veľké Leváre, Vysoká pri Morave, Záhorská Bystrica, Záhorská Ves, Závod, Zoho

O firme

Skupina EUROPERSONAL s viac ako 1500 zamestnancami je dynamickým, flexibilným a predovšetkým stabilným poskytovateľom služieb v oblasti personálneho leasingu a ľudských zdrojov, kde má dlhoročné skúsenosti na slovenskom aj zahraničnom pracovnom trhu. Patríme medzi lídrov personálneho leasingu v oblasti automobilového priemyslu, logistických služieb a v neposlednom rade aj v rámci elektrotechnického priemyslu. Spoločnosť bola založená v roku 2006 a je držiteľom ISO 9001:2015 a ISO 14001:2015.

Kontakt

Eva Križovenská(421948002048, )

Napíšte nám, radi zodpovieme vaše otázky

Poskytujeme zamestnanie

viac ako 1400 zamestnancom.

Sme členom

Asociácie personálnych agentúr Slovenska (APAS).